Gemstones

Hot en coldstones

The one-stop gemstone shop
1. Hot stones

Hot stones

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarZwarte basalt stenen; een zwart vulkanisch gesteente dat warmte absorbeert en die warmte goed vast houdt. De therapeut legt hete of koude stenen op specifieke belangrijke punten op je lichaam. Dat geeft een groot effect en een meer intensief gevoel bij een massage.

Koop Hot stones nu.

2. Hotstones

Hotstones

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarHot stone massage is een variatie op de klassieke massage therapie. Verwarmde gladde, vlakke stenen zijn geplaatst op de belangrijkste punten op het lichaam.

Koop Hotstones nu.

3. Hot stones set

Hot stones set

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarDe hot stone set is zeer geschikt voor massage therapeuten. Deze worden gebruikt om de spieren van de nek, schouders, handen en voeten te helpen ontspannen

Koop Hot stones set nu.

4. Jade hotstones

Jade hotstones

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarJade Stone Massage set bevat voor warm en koele Jade Stenen die op het lichaam gebruikt kunnen worden voor massage. Deze stenen zijn gesneden in verschillende vormen en maten en daarna gepolijst en bieden een zeer glad en zijdezacht gevoel op de huid.

Koop Jade hotstones nu.