Gemstones

Bollen

The one-stop gemstone shop
1. Fossiel hout

Fossiel hout

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarfossiel hout

Koop Fossiel hout nu.

2. Fossiel steen

Fossiel steen

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarfossiel steen

Koop Fossiel steen nu.

3. Oranje calciet bal

Oranje calciet bal

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarEen prachtige kristallen bol gesneden uit oranje calciet uit Mexico, daarna perfect gepolijst om de warme kleuren van het mineraal te laten glanzen.

Koop Oranje calciet bal nu.

4. Pyriet bol

Pyriet bol

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarDeze pyriet bol is gepolijst uit natuurlijk pyriet gewonnen in Peru. Het heeft prachtige pyriet kristallen.

Koop Pyriet bol nu.

5. Edelsteen bollen

Edelsteen bollen

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarPlaats deze bol in het centrum van een ruimte en geniet van de schoonheid ervan. Onze bollen zijn prachtig van kwaliteit en geven onze klanten een goed gevoel van ontspanning en vreugde.

Koop Edelsteen bollen nu.