Gemstones

Ruwe mineralen

The one-stop gemstone shop
1. Amethist brazilie

Amethist brazilie

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarBraziliaanse Amethist is de meest gewaardeerde vorm van kwarts, die van nature in kristalvorm gevonden een grote waaier vormen, in verschillende paarstinten. Deze transparante prismatische kristallen zijn te vinden in clusters als een aanzetting (of druse) in een nodulaire steen, algemeen bekend als een geode. Veel kwarts is transparant en schitterend, maar Amethist is uniek van kleur. Variërend in de kleuren paars van licht lavendel/lila tot een diep, intens paars. In sieraden, worden vaak de diepste, meest dichte varianten van Amethist gebruikt en worden beschouwd als de meest kostbare variant.

Koop Amethist brazilie nu.

2. Aragoniet roosje

Aragoniet roosje

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarKleine stukjes argoniet (kristalvorm) lijken op "Spoetniks". Elk exemplaar heeft een andere vorm en maat.

Koop Aragoniet roosje nu.

3. Coelistine winterswijk

Coelistine winterswijk

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarCelistine uit de groeve bij Winterswijk.

Koop Coelistine winterswijk nu.

4. Gedegen mexicaans zilver

Gedegen mexicaans zilver

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarUniek ruw stuk Mexicaans zilver uit Fresnillo. San Louis Mine, Mapimi Durango, Nexico.

Koop Gedegen mexicaans zilver nu.

5. Goud op sneeuwkwarts

Goud op sneeuwkwarts

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarMooi stuk sneeuwkwarts met goud. Collectors item.

Koop Goud op sneeuwkwarts nu.

6. Halve kwarts geode

Halve kwarts geode

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarHalve kwarts geode uit Marokko.

Koop Halve kwarts geode nu.

7. Kaars kwarts

Kaars kwarts

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarKaars kwarts Namibie.Zeldzaam mineraal, vaak gebruikt door spirituele mensen.

Koop Kaars kwarts nu.

8. Kongings calciet

Kongings calciet

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarStuk konings calciet: mooie kristallen, perfect groen.

Koop Kongings calciet nu.