Gemstones

Losse hangertjes

The one-stop gemstone shop
1. Abalone hanger

Abalone hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarabalone hanger --Binnenkort verkrijgbaar-Watermeloen Tourmaline Licht inbegrepen lange hoekig kristallen in verschillende kleurencombinaties. Gedolven Ofiki in Zuid West-Nigeria.

Koop Abalone hanger nu.

2. Agaat hanger

Agaat hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaar agaat hanger --Binnenkort verkrijgbaar- Watermeloen Tourmaline Licht inbegrepen lange hoekig kristallen in verschillende kleurencombinaties. Gedolven Ofiki in Zuid West-Nigeria.

Koop Agaat hanger nu.

3. Agaat schijf hanger

Agaat schijf hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaaragaat schijf hanger --Binnenkort verkrijgbaar- Light Green Tourmalline Uitstekend, lichte grasgroene toermalijn, met sprankelende kleur zeer transparant. Gewonnen in de Osogbo regio Zuid-West Nigeria.

Koop Agaat schijf hanger nu.

4. Amazoniet cabachon hanger

Amazoniet cabachon hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaaramazoniet cabachon hanger --Binnenkort verkrijgbaar- Teal Tourmaline Warmtebehandeling vergroot de kleur van deze donkere blauw-zwarte kristallen getint met groen. Gewonnen in de Centraal-Nigeriaanse deelstaat Kaduna.

Koop Amazoniet cabachon hanger nu.

5. Amazoniet hanger

Amazoniet hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaaramazoniet hanger --Binnenkort verkrijgbaar- Paraiba - color Tourmaline de kleur van Brazilië Paraiba, maar gedolven in Nigeria! krijgt zijn levendige kleuren van de aanwezigheid van koper mangaan. Kleuren variëren in de kleuren Turquoise Blauw, neon-blauw, neon-groen en smaragd-groen. Gedolven Oyo, nabij de stad Ilorin in Zuid-Nigera.

Koop Amazoniet hanger nu.

6. Ametrien hanger

Ametrien hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarametrien hanger --Binnenkort verkrijgbaar- Grass Grreen Tourmaline Gras-groene toermalijn van locaties in de Shaki gebied, op de grens van Nigeria en Benin.

Koop Ametrien hanger nu.

7. Ammoniet met pyriet hanger

Ammoniet met pyriet hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarammoniet met pyriet hanger --Binnenkort verkrijgbaar- Rubellite Tourrmalline roze toermalijn gewonnen in Nigeria.

Koop Ammoniet met pyriet hanger nu.

8. Andes opaal hanger

Andes opaal hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarandes opaal hanger --Binnenkort verkrijgbaar- White Tourrmalline Nieuw soort toermalijn sprankelende, heldere wit (transparant) kristallen, sommige met lichte blauwe of roze ondertonen.

Koop Andes opaal hanger nu.

9. Angeliet hanger

Angeliet hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarangeliet hanger --Binnenkort verkrijgbaar- Indicolite Tourrmalline Fonkelende kristallen, goed verzadigd in levendige neon-blauw en elektrisch-blauw kleuren. Bepaald bij de stad Ilorin in Zuid- Nigeria.

Koop Angeliet hanger nu.

10. Aqua aura hanger

Aqua aura hanger

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaaraqua-aura hanger --Binnenkort verkrijgbaar- Red Zircon Sprankelende, heldere rode, ruby-gekleurd materiaal. Gedolven in de staten van Centraal-Nigeria. Mixed - color Zircon Met de hand geselecteerde, stabiele, eyeclean stenen in een mix van natuurlijke wit, honing en bruine kleuren.

Koop Aqua aura hanger nu.