Gemstones

Zoutsteen

The one-stop gemstone shop
1. Zoutsteen scrub

Zoutsteen scrub

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarZoutsteen scrub voor scrub massage. Maat: 9,5 x 5 cm Dit zout wordt verkocht in zijn ruwe vorm en is een natuurlijk product van de aarde.

Koop Zoutsteen scrub nu.

2. Brokken zoutsteen

Brokken zoutsteen

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarZoutsteen is een natuurlijk wonder dat kan worden gevonden binnen de aarde. Het is Oerzeezout. Himalaya steenzout wordt gebruikt om schone energie te maken. Ze creëren genezing en verwijderen negatieve ionen, en helpen de balans van uw elektromagnetische veld te vinden en zuiveren de lucht

Koop Brokken zoutsteen nu.

3. Zoutsteen deodorant

Zoutsteen deodorant

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarZoutsteen deodorant. Natuurlijk witte zoutsteen, voorkomt transpiratie. Bevat geen chemische of gevaarlijke stoffen! Oerzee zout ontstaan uit de oer-oceanen tijdens de vorming van de Himalya. Himalaya steenzout is natuurlijke mineraal zout-deodorant.

Koop Zoutsteen deodorant nu.