Gemstones

Fengs hui artikelen en geschenken

The one-stop gemstone shop
1. Abalone schelp

Abalone schelp

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarDeze abalone schelpen worden gebruikt voor verschillende feng-shui doeleinden. Al deze abalone schelpen hebben verschillende maten en tekeningen, omdat het natuur produkten zijn.

Koop Abalone schelp nu.

2. Abalone opladen schelp

Abalone opladen schelp

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarDeze abalone schelpen kunnen worden gebruikt voor het opladen van mineralen Al deze abalone schelpen hebben verschillende maten en tekeningen omdat het natuurlijke produkten zijn.

Koop Abalone opladen schelp nu.

3. Abalone ontladen

Abalone ontladen

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarDeze abalone schelpen kunnen worden gebruikt voor het ontladen van mineralen Al deze abalone schelpen hebben verschillende maten en tekeningen omdat het natuurlijke produkten zijn.

Koop Abalone ontladen nu.

4. Abalone smudge

Abalone smudge

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarDeze abalone schelpen kunnen worden gebruikt voor smudge rituelen Al deze abalone schelpen hebben verschillende maten en tekeningen omdat het natuurlijke produkten zijn.

Koop Abalone smudge nu.

5. Bergkristal stenen opladen

Bergkristal stenen opladen

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarGebruik de kleine kwarts stenen om je stenen op te laden. Kan worden gebruikt voor trommel stenen, hangers,kettingen,ringen etc. Vergeet niet de set te reinigen na gebruik. Zet uw mineralen 24 uur op deze mix en je stenen zijn weer opgeladen.

Koop Bergkristal stenen opladen nu.

6. Flesje goud

Flesje goud

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarFlesje met bladgoud.Leuk voor kinder(thema)feestjes, bruiloften,of om aan een geliefde te geven. Flesje is 4,5 cm hoog

Koop Flesje goud nu.

7. Flesje zilver

Flesje zilver

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarFlesje met bladzilver.Leuk voor kinderen(thema)feestjes, bruiloften Flesje is 4,5 cm hoog

Koop Flesje zilver nu.

8. Geometrie set bergkristal

Geometrie set bergkristal

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarHandgeslepen bergkristallen geometrie vormen. doosje is is 18 x 4,5 x 3,5 cm

Koop Geometrie set bergkristal nu.

9. Spinners

Spinners

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarEen feng shui gereedschap voor in huis met een mineralen bal om de energie in uw kamer schoon te maken.

Koop Spinners nu.

10. Kristallen bol

Kristallen bol

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarEen kristallen bol wordt gebruikt voor waarzeggerij, op zoek naar antwoorden over de toekomst. Het is een bekend ritueel instrument, zelfs onder degenen die niet geloven in hun macht.

Koop Kristallen bol nu.