Gemstones

Straling

The one-stop gemstone shop
1. Anti stralingskit.

Anti stralingskit.

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarAnti Straling Pakket. Deze kit bevat stenen om straling tegen te gaan. De straling kan verlaagd worden door het plaatsen van mineralen in uw huis.

Koop Anti stralingskit. nu.

2. Moldaviet

Moldaviet

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarAls zwarte toermalijn niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u altijd nog moldaviet gebruiken. Moldaviet wordt beschouwd als het beste mineraal tegen straling. Zwarte Toermalijn is HET mineraal bij straling , maar moldaviet is 1 stap verder. Als je het gevoel hebt dat zwarte toermalijn niet genoeg voor je doet, dan is het gebruik van moldaviet een oplossing Het is niet beter dan zwarte toermalijn maar moldaviet werkt op een andere manier.

Koop Moldaviet nu.

3. Zwarte toermalijn tegen straling

Zwarte toermalijn tegen straling

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarZwarte toermalijn helpt straling te verminderen. Leg een stukje tussen toetsenbord en scherm om straling te verminderen. Vermindert straling en vermoeidheid. 10 stuks zwarte toermalijn. Tegen de straling van uw computerscherm. Leg deze stenen tussen het toetsenbord en de monitor in om straling te verminderen Kan ook worden gebruikt op televisie en op elektriciteit uitgangspunten en de stoppenkast in uw huis.

Koop Zwarte toermalijn tegen straling nu.