Gemstones

Massage staven

The one-stop gemstone shop
1. Behandelstaaf

Behandelstaaf

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarMassage sticks worden gebruikt voor het rekken en comprimeren van uw spieren. Een manier om massagesticks te gebruiken. Heeft een geweldig effect wanneer je een grondige massage geeft.

Koop Behandelstaaf nu.

2. Massage griffel

Massage griffel

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarDe sticks zijn gemaakt van diverse steensoorten.

Koop Massage griffel nu.

3. Massagestaaf seleniet

Massagestaaf seleniet

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarGebruik een seleniet stick, het werkt erg goed.

Koop Massagestaaf seleniet nu.

4. Massagestick

Massagestick

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarMet deze stick kunt u zelf massage toepassen. Massage verbetert de doorbloeding en helpt "knopen" uit spieren te krijgen. Het is ook nuttig door een diepe spier massage spierpijn en ongemak te verminderen, doordat u de doorbloeding van het gebied stimuleert.

Koop Massagestick nu.

5. Seleniet massagesteen

Seleniet massagesteen

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarEen mooie,krachtige seleniet die comfortabel in de hand ligt, is perfect voor massage gebruik.

Koop Seleniet massagesteen nu.