Gemstones

Halskettingen

The one-stop gemstone shop
1. Amazoniet splitketting

Amazoniet splitketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaaramazoniet-splitketting --meer info- --meer info- ook verkrijgbaar: patiet Neon-Blauw Aquamarijn Light Blue Granaat Rhodoliet Spessartine Saffier Topaas Wit / Helder TOURMALINE Bi-Color Deep Leaf Green Electric Blue Grass Green Groen Indicolite Licht Groen Pleochroic Green Rubellite Paraiba-Color Watermeloen

Koop Amazoniet splitketting nu.

2. Amethist split ketting

Amethist split ketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaaramethist-split-ketting --meer info- Light Blue Aquamarine Hemelsblauw materiaal; ook verkrijgbaar in medium en diepblauwe tinten.

Koop Amethist split ketting nu.

3. Ametrien split ketting

Ametrien split ketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarametrien-split-ketting --meer info-

Neon Blue Apattiitte Neon-blauwe stukken in verschillende maten Green Saphire Helder groen Dit materiaal kan ook een warmtebehandeling ondergaan om helderheid en kleur te verbeteren.

Koop Ametrien split ketting nu.

4. Andes opaal split ketting

Andes opaal split ketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarandes-opaal-split-ketting --meer info- Amethist Kristallen variërend in kleur van lichtpaars tot diep paars met rode flits (Siberische-kleur); sommige stukken vertonen kleur-zonering.

Koop Andes opaal split ketting nu.

5. Apatiet split ketting

Apatiet split ketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarapatiet-split-ketting --meer info- Spessaritte Oranje Bruine granaat Intens heldere, oranje-geel stuks beschikbaar in grote vormen en maten. Worden gedolven in de buurt van Ibadan in Zuid-West-Nigeria.

Koop Apatiet split ketting nu.

6. Aquamarijn halsketting

Aquamarijn halsketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaaraquamarijn-halsketting --meer info- Malaya Garrnett Hoekig stukken in perzik-rood tot diep oranje-rood kleuren. Gedolven in de buurt van Ibadan in Zuid-West Nigeria.

Koop Aquamarijn halsketting nu.

7. Azuriet split ketting

Azuriet split ketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarazuriet-split-ketting --meer info- Malaya Garrnett Hoekig stukken in perzik-rood tot diep oranje-rood kleuren. Gedolven in de buurt van Ibadan in Zuid-West Nigeria.

Koop Azuriet split ketting nu.

8. Barnsteen split ketting

Barnsteen split ketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarbarnsteen split ketting

Koop Barnsteen split ketting nu.

9. Barnsteen split ketting

Barnsteen split ketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarbarnsteen-split-ketting --meer info- Green Spahire Groene Saffier Helder groene,kan ook een warmtebehandeling ondergaan om helderheid en kleur te verbeteren. Whitte Topaas is een uitstekend alternatief voor diamanten in sieraden, en is ook een uitstekend materiaal voor slijpen Bi - Color Tourrmaline Goed gevormde zeer stabiel en lichte materiaal in een mengsel van natuurlijke, bi-kleurschakeringen. Gedolven in Ofiki, Nigeria.

Koop Barnsteen split ketting nu.

10. Barnstenen halsketting

Barnstenen halsketting

***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaarBarnstenen halsketting, barnsteen is geen steen, maar fossiele hars van naaldbomen en zo'n 40 miljoen jaar oud. --meer info- Ligt Blauwe Aquamarijn Hemelsblauwe materiaal ook vaak medium diepblauwe tinten. Neon Bllue Apatiet Neon-blauwe stukken *img: barn-neclacke-dark.jpg title: barnstenen halsketting short: barnstenen halsketting desc: ***** OPGELET **** DIT PRODUKT IS NIET MEER LEVERBAAR de produkten met prijstag 00.00 zijn niet meer leverbaar Donkere barnstenen halsketting. Handgeknoopt. Aantrekkelijke Baltische amber kralen ketting met barnstenen kralen.

Koop Barnstenen halsketting nu.